PRAESTA

Megértés | Kiválóság | Szakértelem | Kibontakozás

PRAESTA

Mi a PRAESTA-nál felsővezető-fejlesztéssel foglalkozunk Magyarországon és világszerte. Munkánk során a hazai szakértelmet és tapasztalatot, valamint a nemzetközi know-how-t ötvözzük egyedi megközelítésmódunkkal, amit a Leadership Excellence, azaz a vezetői kiválóság elérése vezérel.

Az elmúlt közel két évtized alatt a világ legnagyobb szervezeteinek — mint például a Walt Disney, az AXA, a Deutsche Bank, a Microsoft, a Procter&Gamble, a PWC, a Shell, a Vodafone, a Raiffeisen, a Bosch, a Magyar Telekom, a Magyar Posta, a Budapesti Erőmű, az Alcoa-Köfém — több mint 6000 felsővezetőjével dolgoztunk. Ők azért választottak minket, mert kiválóak vagyunk abban, amit teszünk: a felsővezetők kihívások és játszmák fölé emelkedésének támogatásában, ami által ügyfeleinket hozzásegítjük a vezetői kiválóság, azaz a Leadership Excellence kibontakozásához, tökéletesítéséhez.

Tapasztalatunk, mércénk, etikánk, szakértelmünk és a minőség iránti elkötelezettségünk a felsővezető-fejlesztés irányadó szakértőivé tett minket. Tudjuk, mit rejt magában egy szervezet irányítása és vezetése, mert szakembereink maguk is mindannyian sikeres felsővezetők voltak korábban, ez ugyanis a PRAESTA-nál alapkövetelmény.

A PRAESTA világszintű nemzetközi jelenléte képessé tesz bennünket arra, hogy kontinenseken és kultúrákon íveljünk át. Ennek köszönhetően globális programokat éppúgy képesek vagyunk megvalósítani, mint a helyi igényeknek megfelelni.

Hazai szakembereink több mint 100 éves felsővezetői tapasztalata által olyan támogató, iránymutató együttműködést valósítunk meg Magyarországon is, ami az Ügyfeleink eredményes fejlődését szolgálja.

Küldetésünk

Új perspektíva | Érték | Elkötelezettség | Közös siker

Küldetésünk…

A „Leadership Excellence”, azaz a vezetői kiválóság kibontakozásának támogatása, amely az egyéni és csoportteljesítmény fokozásán, a kompetenciák fejlesztésén keresztül éri el a szervezet működésének tökéletesítését, teljesítményének növekedését, az egyéni, a csoport- és a szervezeti célok megvalósítását.

Számunkra a vezetői kiválóság megteremtése olyan utazás, amely során a cél az út maga, a folyamatos fejlődés és a harmónia megteremtése. Mi is ezt az utat jártuk be felsővezetőként és ennek az útnak a részét képezi az Ügyfeleinket támogató összes tevékenységünk.

Ez a mi szakmai „létünk értelme”…

Szakértőink a főoldalon

Nemzetközi | Személyre szabott | Dinamika | Szakértelem

Szakértőink

A PRAESTA magyarországi csapatában valamennyien olyan szakértők vagyunk, akik több éven át felsővezetőként is bizonyítottunk.

Ez a tapasztalat és szaktudás az alapja a PRAESTA-ban végzett tevékenységünknek. Ismerjük azokat a helyzeteket, amelyekkel a mai felsővezetők szembenézhetnek, és megalapozott, széles körű tapasztalataink révén tudjuk, hogyan támogassuk Ügyfeleinket.

Nemzetközi tapasztalataink révén olyan átfogó rálátással rendelkezünk, ami lehetővé teszi, hogy a Leadership Excellence útja által támasztott követelményeknek megfeleljünk, és az egyedi igények alapján elkötelezetten támogassuk Ügyfeleink fejlődését és kibontakozását.

A PRAESTA minőség

Szakértelem | Bizalom | Kiválóság | Minőség

A PRAESTA minőség

Felfogásunk szerint a felsővezető-fejlesztésben a minőség legfőbb letéteményese maga a fejlesztő szakember: hitelessége, személyisége és szakmai kompetenciái.

Hitelességünket részben felsővezetői tapasztalatunk adja, ehhez társul az utóbbi évek során megszerzett és folyamatosan bővülő fejlesztői jártasságunk.

Személyiségünket és szakmai kompetenciánkat a folyamatos fejlesztés jegyében, személyes fejlődési terveink keretében csiszoljuk szakadatlanul. Ezen belül az executive coaching és a vezetőfejlesztés terén az Európai Mentoring és Coaching Szervezet (EMCC) elvárt kompetenciáit tekintjük etalonnak. Célnak pedig az egyre magasabb szintű EMCC akkreditáció megszerzését, amely visszajelzést ad kompetenciáink meglétéről saját magunk és a piac számára.

Folyamatos fejlődésünkhöz és a minőség biztosításához hozzátartoznak rendszeres egyéni és csoportos szupervízióink, valamint nemzetközi és hazai szakmai továbbképzéseink.

A minőség iránti elkötelezettségünkhöz tartozik az is, hogy az EMCC tagjaiként annak Szakmai és Etikai Kódexei szerint végezzük munkánkat, valamint az EMCC magyar tagszervezetében aktívan hozzájárulunk a minőségi szolgáltatás megismertetéséhez, elterjesztéséhez.

A PRAESTA story

Nemzetközi | Személyre szabott | Dinamika | Szakértelem

A PRAESTA Story…

1995-ben a Shell olyan szakértőket keresett, akik rendelkeznek felsővezetői tapasztalattal, és képesek arra, hogy a cég felsővezetőit globális szemléletváltáson segítsék át. Így kezdődött a PRAESTA story…

Azóta közel 20 év telt el, és olyan globális szakértői hálózatot hoztunk létre, ami lehetővé teszi, hogy nemcsak a helyi kultúrának, hanem a nemzetközi környezet kihívásainak is megfeleljünk. A kizárólag felsővezetői tapasztalattal rendelkező szakértőinkkel képesek vagyunk bármely országban élő, bármely nemzetből származó felsővezetők és szervezeteik számára éppúgy támogatást nyújtani, mint a saját honi kollégáinknak.

A PRAESTA Hungary 2007-ben jött létre azzal a céllal, hogy a cégcsoport által képviselt kiváló minőségű támogatást és tevékenységet Magyarországon is megvalósítsuk. A jelenleg több mint 100 éves felsővezetői tapasztalattal rendelkező hazai szakértői csapattal személyre szabott, egyedi támogatást kínálunk a mai dinamikus üzleti környezetben dolgozó, állandó kihívásokkal szembesülő magyarországi senior üzletemberek számára mind személyes, mind szervezeti területen.
A hazai csapat által kidolgozott Leadership Excellence program olyan speciális portfólió, ami egyedülálló a felsővezető-fejlesztés területén.

Kapcsolat

Keressen fel minket, vagy írjon nekünk!

A PRAESTA szolgáltatásai minden esetben egyedi, testreszabott megoldást nyújtanak. A velünk való együttműködés éppen ezért nem is képzelhető el másként, mint folyamatos egyeztetések mentén, ahol megértjük az Ön helyzetét, céljait és összeállítjuk a saját PRAESTA Leadership Excellence programját.

Keressen bennünket a megadott elérhetőségeken, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével és beszélgessünk…