Motivációs Térképek Teszt – Bemutató Délelőtt

A Motivációs Térkép Partnerek csapata által tartott május 10- i Motivációs Térképek Teszt alkalmazási lehetőségeit bemutató alkalmunk mintájára, június 13-án délelőtt új bemutató alkalmat szervezünk, melyre örömmel és sok szeretettel hívjuk az érdeklődőket!

Időpont:       2018. június 13., 9.00 – 11.30,
Helyszín:      Oracle Hungary Kft., 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.
Jelentkezés

Kedvcsinálóként íme  a májusi bemutató alkalmával készített rövidfilm:

A bemutató délelőtt folyamán részletesen ismertetjük a motiváció 3 csoportját és azt a 3-3-3 motivátort, amiket a Motivációs Térkép csoportok magukban foglalnak. A résztvevők megismerik a 9 motivátort részleteiben és azt, hogy mi a jellemzőjük. Azt is elmondjuk, hogy az egyes motivátorokat hogyan kell „feltüzelni”, hogy adják azt az energiát, amiről szólnak és, mi az ami az egyént megmozgatja.

Az önismereti utazáson túl az is fontos, hogy a Motivációs Térkép a csapatoknál és a szervezetknél hogyan működik. Elmagyarázzuk, hogy mit ad a csapat térkép, mi az az információ, amely a hatékonyabb csapat működést és a tagok közötti jobb együttműködést előmozdítja.

Esettanulmányt is ismertetünk és kártyázni is fogunk, hogy mindenki eljátszhasson azzal a gondolattal, hogy őt mi fűti, melyek azok és milyen sorrendben állnak fel a motivátorai.

Persze egy bemutató délelőtt azzal lesz kerek, ha lehetőséget adunk a teszt kitöltésére. A nap végén kedvezményes teszt kitöltésre lehet jelentkezni, hogy a Motivációs Teszt kóstoló teljes legyen.