A PRAESTA minőség

Szakértelem | Bizalom | Kiválóság | Minőség

A PRAESTA minőség

Felfogásunk szerint a felsővezető-fejlesztésben a minőség legfőbb letéteményese maga a fejlesztő szakember: hitelessége, személyisége és szakmai kompetenciái.

Hitelességünket részben felsővezetői tapasztalatunk adja, ehhez társul az utóbbi évek során megszerzett és folyamatosan bővülő fejlesztői jártasságunk.

Személyiségünket és szakmai kompetenciánkat a folyamatos fejlesztés jegyében, személyes fejlődési terveink keretében csiszoljuk szakadatlanul. Ezen belül az executive coaching és a vezetőfejlesztés terén az Európai Mentoring és Coaching Szervezet (EMCC) elvárt kompetenciáit tekintjük etalonnak. Célnak pedig az egyre magasabb szintű EMCC akkreditáció megszerzését, amely visszajelzést ad kompetenciáink meglétéről saját magunk és a piac számára.

Folyamatos fejlődésünkhöz és a minőség biztosításához hozzátartoznak rendszeres egyéni és csoportos szupervízióink, valamint nemzetközi és hazai szakmai továbbképzéseink.

A minőség iránti elkötelezettségünkhöz tartozik az is, hogy az EMCC tagjaiként annak Szakmai és Etikai Kódexei szerint végezzük munkánkat, valamint az EMCC magyar tagszervezetében aktívan hozzájárulunk a minőségi szolgáltatás megismertetéséhez, elterjesztéséhez.