A PRAESTA story

Nemzetközi | Személyre szabott | Dinamika | Szakértelem

A PRAESTA Story…

1995-ben a Shell olyan szakértőket keresett, akik rendelkeznek felsővezetői tapasztalattal, és képesek arra, hogy a cég felsővezetőit globális szemléletváltáson segítsék át. Így kezdődött a PRAESTA story…

Azóta közel 20 év telt el, és olyan globális szakértői hálózatot hoztunk létre, ami lehetővé teszi, hogy nemcsak a helyi kultúrának, hanem a nemzetközi környezet kihívásainak is megfeleljünk. A kizárólag felsővezetői tapasztalattal rendelkező szakértőinkkel képesek vagyunk bármely országban élő, bármely nemzetből származó felsővezetők és szervezeteik számára éppúgy támogatást nyújtani, mint a saját honi kollégáinknak.

A PRAESTA Hungary 2007-ben jött létre azzal a céllal, hogy a cégcsoport által képviselt kiváló minőségű támogatást és tevékenységet Magyarországon is megvalósítsuk. A jelenleg több mint 100 éves felsővezetői tapasztalattal rendelkező hazai szakértői csapattal személyre szabott, egyedi támogatást kínálunk a mai dinamikus üzleti környezetben dolgozó, állandó kihívásokkal szembesülő magyarországi senior üzletemberek számára mind személyes, mind szervezeti területen.
A hazai csapat által kidolgozott Leadership Excellence program olyan speciális portfólió, ami egyedülálló a felsővezető-fejlesztés területén.