Leadership Excellence

Megértés | Kiválóság | Szakértelem | Kibontakozás

Leadership Excellence

Minden vezetőben megvan a jelenleginél még „jobb”, még „eredményesebb” önmagának lehetősége.

A vezetői kiválóság azt jelenti: mindig úton lenni a jobb, az eredményesebb felé. Ehhez szükséges a vezető fejlődés és fejlesztés iránti elkötelezettsége és tudatossága.

Tudja, hogy miben érdemes változnia és változtatnia, tudja, hogyan kell a változást és a változtatást véghezvinnie és halad az úton.

Mi értjük a felsővezetők helyzetét, kihívásait. Leadership Excellence szakértőként tudatosítjuk ügyfeleinkben a változás és változtatás szükségességét, az Ügyfél és a helyzet igényei szerint kísérjük saját útján.

A vezetői kiválóság számomra a rendíthetetlen elkötelezettséget jelenti az értékteremtés felé. Olyan elkötelezettséget, ami elsősorban a vezető szemelyiségéből fakad. Az ilyen vezető minden szituációban megoldásorientált,képes nehéz helyzetekben is dönteni, a döntéseit felvállalni és konzekvensen véghez is vinni. Képes különböző érdekeket, rövid- és hosszútávú célokat összhangba hozni.
Nem fél a változástól, érti a szükséges fejlődés irányát és maga alakitja azt.

Kementzey Ferenc
Vezérigazgató-helyettes, Head of Corporates, Markets and Investment Banking, Raiffeisen Bank Zrt.

A vezetői kiválóság számomra a folyamatos törekvés a jobb, tökéletesebb vezetővé válás irányába. Magában foglalja többek között a nyitottságot a visszajelzésekre, az újabb és újabb vezetői elméletek megismerését és adott esetben a gyakorlatba való átültetését. Fontos eleme a komfortzónából való kilépés, a kényelem feladása és néha kockázatok vállalása a fejlődés érdekében.

Próbálom mindig a saját vezetői fejlesztésemet tudatosan “vezetni”. A fejlesztendő területek meghatározásához fontosak kollégáim és külső szakértők visszajelzései, a megvalósításban pedig a tréningek, coaching és szakkönyvek, cikkek olvasása mellett az új – vezetői tapasztalatom szempontjából ismeretlen – helyzetek tudatos keresése és értékelése.

Barótfi Szabolcs
Ügyvezető igazgató, Quintiles Magyarország Kft.

Alázat es humánum.

A legfontosabb emberi kvalitások számomra, melyek segítenek a mindennapi fejlődésben.
Ha az emberek – akikért felelősséggel tartozunk -is érzik mindezt, biztosak lehetünk közös céljaink elérésében.

Kónya Sándor
DS EMEA Business Unit Leader, A. Schulmann

Karrierem során két cég vezetői csapatában szereztem eddig tapasztalatot, de EFQM pályázatok tanulmányozása, illetve az értékeléshez szükséges helyszíni szemle révén ennél több cég vezetési stílusát volt szerencsém megismerni. A Leadership Excellence számomra egyenlő egy, az EFQM elvek alapján, kiválóan működő cég vezetői elvárásaival.Pataki Csaba
McP/QMM, Robert Bosch Power Tool

Számomra a Leadership Excellence egy kettősséget jelent: egyrészt a vezető nagyon magas teljesítményt ér el a csapatával együtt, másrészt egy olyan vezető, aki elsősorban segíti, fejleszti a kollégáit, energiát, inspirációt és lehetőséget ad nekik napi/heti szinten. Magam részéről az első kapcsán folyamatosan kérek visszajelzést a belső vevőinktől, személyesen és kérdőívesen, hogy hogyan teljesít a csapat. Másrészt a kollegákkal igyekszem minél több időt tölteni, hogy ne az eredmény, ne a mérőszám legyen az elsődleges, hanem az emberek és a kiváló csapaton keresztül keletkezzen az eredmény. Amit folyamatosan tennem kell, az épp az utóbbira való újra-fókuszálás, hogy legyen elegendő minőségi időm a kollegáimra.

Nagy Levente
HR Manager, National Instruments Hungary