PRAESTA

Megértés | Kiválóság | Szakértelem | Kibontakozás

PRAESTA

Mi a PRAESTA-nál felsővezető-fejlesztéssel foglalkozunk Magyarországon és világszerte. Munkánk során a hazai szakértelmet és tapasztalatot, valamint a nemzetközi know-how-t ötvözzük egyedi megközelítésmódunkkal, amit a Leadership Excellence, azaz a vezetői kiválóság elérése vezérel.

Az elmúlt közel két évtized alatt a világ legnagyobb szervezeteinek — mint például a Walt Disney, az AXA, a Deutsche Bank, a Microsoft, a Procter&Gamble, a PWC, a Shell, a Vodafone, a Raiffeisen, a Bosch, a Magyar Telekom, a Magyar Posta, a Budapesti Erőmű, az Alcoa-Köfém — több mint 6000 felsővezetőjével dolgoztunk. Ők azért választottak minket, mert kiválóak vagyunk abban, amit teszünk: a felsővezetők kihívások és játszmák fölé emelkedésének támogatásában, ami által ügyfeleinket hozzásegítjük a vezetői kiválóság, azaz a Leadership Excellence kibontakozásához, tökéletesítéséhez.

Tapasztalatunk, mércénk, etikánk, szakértelmünk és a minőség iránti elkötelezettségünk a felsővezető-fejlesztés irányadó szakértőivé tett minket. Tudjuk, mit rejt magában egy szervezet irányítása és vezetése, mert szakembereink maguk is mindannyian sikeres felsővezetők voltak korábban, ez ugyanis a PRAESTA-nál alapkövetelmény.

A PRAESTA világszintű nemzetközi jelenléte képessé tesz bennünket arra, hogy kontinenseken és kultúrákon íveljünk át. Ennek köszönhetően globális programokat éppúgy képesek vagyunk megvalósítani, mint a helyi igényeknek megfelelni.

Hazai szakembereink több mint 100 éves felsővezetői tapasztalata által olyan támogató, iránymutató együttműködést valósítunk meg Magyarországon is, ami az Ügyfeleink eredményes fejlődését szolgálja.