Referenciák aloldal

Referenciák

Ügyfél vélemények

A coaching folyamat érdemben bőviteni tudta eszköztáramat a menedzsmenten belüli konfliktusok kezelésében, eredményes megoldásában, a felsővezetők közötti együttműködés javításában.
A feldolgozott, való életből vett szituációk elemzése kiváló munkamódszernek bizonyult ahhoz, hogy vezetőként a konfliktusokat árnyaltabban, más nézőpontból, komplexebben lássam és eredményesebben találjam meg a lehetséges legjobb, előrevezető utat. A coach széleskörű menedzsment tapasztalata, a folyamatok, problémák közös végiggondolása mindvégig élményt jelentett.

Kementzey Ferenc
Vezérigazgató-helyettes, Head of Corporates, Markets and Investment Banking, Raiffeisen Bank Zrt.

A National Instruments magyar menedzsmentje stratégia tervezéshez kérte a PRAESTA segítségét. A múltban kizárólag a globál vízió és stratégiai célok mentén működtünk és fejlesztettünk, de ahogy nőtt a magyar szervezetünk méretben és komplexitásban, fontosnak tartottuk, hogy közös, a debreceni lokációra vonatkozó célokban is megegyezzünk. A PRAESTA kiválóan facilitálta a kezdetben nem egyszerű (majd egyre könnyebbé váló) beszélgetéseket. Egy olyan stratégiai célrendszert alkottunk a segítségével, mely valóban vezetett minket a három év során, a célok jelszavakká váltak és a közös irány segítségével gyakorlatilag elértük azt, amit három évvel korábban megalkottunk. Nem mellékesen a stratégia kialakítása és a rendszeres utánkövetés közben a menedzsment csoportból igazi csapattá vált!

Nagy Levente
HR Manager, National Instruments Hungary

Egy folyamatosan és gyorsan fejlődő üzleti környezetben talán a legnagyobb kihívást az jelenti, amikor a rövid- és középtávú célok megvalósítása, a mindennapi feladatok elvégzése mellett kell egy nagy levegőt venni és még annál a célnál is nagyobbat merni álmodni, ahová a jelenlegi tevékenységeink tökéletes végrehajtása repítene bennünket. A PRAESTA nem csupán ennek a víziónak (hol leszünk 5 év múlva) a megalkotásában segített minket, hanem az oda vezető út (stratégia) és az út első részén (1-1,5 év) napi tevékenységeinek megtervezésében is. A professzionális moderáció elengedhetetlen volt a kimagaslóan hatékony munkához és a nagyszerű végeredményhez – ez a kettő pedig a legfőbb elvárás, amikor felsővezetők, osztályvezetők idejéből áldoz egy cég.

Pataki Csaba
McP/QMM, Robert Bosch Power Tool

Az Ardai Zoltán által vezetett coaching fontos állomás volt számomra a szakmai karrieremben. Több éves vezetői tapasztalattal a hátam mögött a vállalat és az iparági környezet jelentős változásai közepette Zoltán – egyfajta külső megfigyelőként – segített a vezetői csapat terén egy jelentős változtatási folyamat elindításában és véghezvitelében. Meghallgatva és megértve a szervezeti dinamikát, új nézőpontokat ajánlva vezetett rá megoldásokra. Széles coaching eszköztárából az egész folyamat során a probléma jellegének és az adott helyzetnek megfelelőt választotta, megismertetve a menedzsment elméletének illetve gyakorlatának addig számomra nem ismert területeivel. A folyamat legnagyobb értékének azt tartom, hogy Zoltán – igen jelentős vezetői és coaching tapasztalata segítségével – nagyon gyorsan és élesen látta illetve láttatta meg a szervezeten belüli változtatási pontokat és vezetett rá teljesen természetes módon olyan megoldásokra, amelyeket organikusan be tudtam építeni a saját gyakorlatomba, ezáltal hatást gyakorolva az egész szervezetre.

Barótfi Szabolcs
Ügyvezető igazgató, Quintiles Magyarország Kft.

Vannak dolgok az ember életében melyekről azt gondolja sosem fogja azokat kipróbálni.
Így voltam én is sokáig a coachinggal és a vitorlázással.
Az első élmények mindig meghatározóak.
Gáspár Juditnak és egy jó balatoni szélnek köszönhetően egyikben sem csalatkoztam!

Kónya Sándor
DS EMEA Business Unit Leader, A. Schulmann